- Nowy


Jest nie tylko idealną alternatywą dla żelatyny, lecz również przewyższa ją pod względem właściwości żelujących – tężeje w temperaturze pokojowej, czyli wyższej niż żelatyna temperaturze więc nawet w lato i gorące dni sporządzone z agarem galaretki powinny zachować swój stan, bez konieczności chłodzenia ich w lodówce.
Agar
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 720kJ / 172 kcal
Tłuszcz 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,014 g
Węglowodany 0,4 g w tym cukry 0 g
Błonnik 86 g
Białko 0,1 g
Sól 0,01 g
Pyszna i delikatna śmietana. Może zawierać soję.
Cukier, syrop ...
Tarte orzechy włoskie najwyższej jakości.
Tarte orzechy włoskie.
...Kora cynamonu to jedna z najbardziej aromatycznych przypraw na świecie! Cynamon cały Kotányi ...
Dla miłośników czekolady i wszystkich, którzy nigdy nie mają jej dość: Młynek Kakao Moment ...
Żelfix na bazie naturalnej pektyny owocowej. Możliwa obecność glutenu i mleka.
...Kajmak słony karmel - masa krówkowa. Może zawierać gluten, soję orzechy i orzeszki ...
Krem o smaku czekoladowym gotowy w 3 minuty. Możliwa obecność ...
Zakwas chlebowy żytni z naturalnymi składnikami. Możliwość obezności mleka.
...Cukier żelujący DIAMANT 3:1 pozwala przygotować konfitury o bardzo owocowym smaku. Doskonale ...
Migdały słupki to wyśmienita przekąska i wspaniały dodatek do wielu potraw.
...Aromat pomarańczowy aromatyzuje około 2kg ciasta.
Olej roślinny ...