

Indeks: 5902837810966
(39,60 zł kg)
Upiecze Ci się!
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej
Składniki: mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2. Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1320 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2, 4 g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 14 g
Białko: 15 g
Sól: 1,3 g
masa netto: 500 g
Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
Mąka żytnia razowa, typ 2000. Produkt może zawierać nasiona sezamu.
Mąka ...
Mąka orkiszowa do wypieku domowego chleba. Produkt może zawierać sezam.
Naleśniki to przysmak uwielbiany przez dzieci i dorosłych. W wersji bezglutenowej są ...
Koncentrat ciasta bezglutenowego Brownie, marki Celiko, jest łatwe i szybkie w przygotowaniu ...
Orkisz jest bardzo starą odmianą zboża, jednak ze względu na niską wydajność upraw został ...
MIX FREE UNIVERSAL Uniwersalna mieszanka do wypieków bezglutenowa 500g. Mieszanka ...
Mieszanka na chleb bezglutenowy oraz pizze ma świetnie zbilansowany skład, aby ułatwić ...
Mix for Bread. Produkt bezglutenowy. Mieszanka bezglutenowa do wypieku chleba, bułek, ...
Extra koncentrat mąki krakowskiej niskobiałkowej PKU 500g.
Skrobia ...
Skrobia pszenna 500g. Produkt bezglutenowy.
Skrobia pszenna.
...