

Bułka tarta wrocławska wyrabiana jest ze świeżego pieczywa pszennego, czyli takiego, które po wypieczeniu jest od razu suszone i rozdrabniane.
Mąka pszenna, sól, drożdże.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1515/358 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1g / 0,3g Węglowodany / W tym cukry: 70g / 3,3g Białko: 14g Sól: 0,75g
Doprawione aromatycznymi przyprawami Nuggetsy klasyczne Kamis są soczyste, chrupiące i łatwe ...
Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej ...
Pikantne Nuggetsy Kamis z chili są soczyste, chrupiące i łatwe w przygotowaniu.
...KETO Bułka tarta 200g. Produkt bezglutenowy.
Mączka migdałowa, białko ...
Panierkę można stosować do wszystkich rodzajów mięs i ryb oraz do gotowanych warzyw. ...
Oryginalna japońska panierka.Tempura jest typową potrawą kuchni japońskiej i zarazem lokalnym ...
Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie wyjątkowej potrawy staje się ...