

Indeks: 4744481012010
(35,71 zł litr)
SKŁADNIKI
woda, kości drobiowe*, marchew*, cebula*, korzeń pietruszki*, pieczarki*, sól morska, pieprz czarny*, natka pietruszki*, tymianek*, liść laurowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasi szefowie kuchni w Food Studio poświęcili swój czas i ugotowali dla Ciebie najlepszy ekologiczny bulion z kości kurczaka!
Przygotowanie naszego najwyższej jakości bulionu trwa co najmniej 12 godzin - tylko dzięki długiemu procesowi gotowania, kości i szpik kostny mogą rozwinąć swój pełny smak i uwolnić swoje cenne składniki odżywcze do bulionu.
Wszystkie składniki pochodzą w 100 % z upraw ekologicznych. W naszej produkcji wykorzystujemy jak najwięcej regionalnych składników. Kości pochodzą z ekologicznego kurczaka z wolnego wybiegu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość opakowania wlać do garnka i zagotować.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna 45 kJ/11 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Fasolka po bretonsku z kiełbasą i boczkiem.
Woda, fasola biała 34%, ...
Fasolka po bretońsku z kiełbasą. Produkt może zawierać gorczycę, mleko i ...
Zupa fasolowa z kiełbasą wieprzową.
Woda, warzywa 8% (ziemniaki, ...
Małe pierożki nadziane szynką, które idealnie sprawdzą się w zupie lub ...
Gulasz wieprzowo - wołowy.
Mięso (wieprzowe 35%, wołowe 10%), woda, ...
Flaczki wołowe w rosole długo gotowane. Może zawierać soję, gluten (z pszenicy, z żyta), ...
Zupa tajska z ekstraktem z kokosa, mięsem z kurczaka oraz zieloną pastą curry.
...Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Zupa pomidorowa z kurczakiem i ryżem.
Woda, pulpa pomidorowa 23%, ...