

Cremajo salsa. Sos pomidorowy z papryką i ogórkami to wyjątkowo smaczny rodzaj pomidorowego sosu. Prosimy używać Cremajo salsa tak samo jak dotychczas używali Państwo swojego ketchupu.
woda, 30% koncentrat pomidorowy (13%), cukier, ocet spirytusowy, papryka czerwona grys (4%), ocet winny, skrobia modyfikowana, ogórki konserwowe (2,8%), sól, papryka zielona grys (2%), cebula suszona (0,02%), ekstrakty przypraw, aromat, przyprawy (w tym gorczyca).
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 415/96 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g / 0g Węglowodany / W tym cukry: 22g / 17g Błonnik: 0,9g Białko: 1,8g Sól: 2,3g
Autentyczne tajskie danie w 15 minut! Zielone curry to niezwykle aromatyczne danie. Jest ...
Sos pomidorowy do spaghetti z czystym składem.
Pomidory, cebula, ...
Ghost Pepper – w slangu “naga jolka” – to do niedawna najostrzejsza papryczka na Ziemi. ...
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz ...
Sos majonezowy z warzywami. Sos duński
Olej rzepakowy, woda, warzywa ...
„Pad Thai”, czyli „smażone w tajskim stylu”, to jedno z popularniejszych tajskich dań. Jego ...
Sos jalapeno z ostrą papryczką.
Olej rzepakowy, woda, ocet, cukier, ...
Tom kha to kokosowa, rozgrzewająca tajska zupa o wspaniałym łagodnym smaku. Z wyczuwalnym ...
Sos pieczeniowy ciemny jest doskonałym dodatkiem do pieczeni i różnego rodzaju dań mięsnych. ...
Produkuje się go przez osolenie niedużych morskich ryb: sardeli, a następnie prasowanie ich w ...
Ostry sos z papryczek jalapeno o smaku barbeque to ciekawy dodatek w kuchni każdego miłośnika ...