

Indeks: 5900038003545
(593,33 zł kg)
SKŁADNIKI
liofilizowane mango.
OPIS
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1659 kJ/396 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 83 g
Błonnik: 9,7 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,15 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. ...
Kruche biszkopty bezglutenowe i bez dodatku cukrów. Produkt może zawierać: mleko, soję, ...
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. ...
Cukierki o smaku truskawkowym bez dodatku cukru to idealny pomysł kiedy mamy ochotę na coś ...
Suszone jabłko jako przekąska w Polsce jest doskonale znane i popularne. Jabłka łagodzą ...
Nadziewane ziołowe cukierki z lawendą i borówkami i witaminą C.
Syrop ...
Nadziewane ziołowe cukierki z dziką różą i witaminą C.
Substancje ...
Żurawina są wyśmienitą przekąską i wspaniałym dodatekiem do wielu potraw.
Herbatniki owsiane z żurawiną bez dodatku cukru. Zawierają naturalnie występujące cukry i ...