

Indeks: 5900038003545
(613,33 zł kg)
SKŁADNIKI
liofilizowane mango.
OPIS
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.
Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango.
Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1659 kJ/396 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 83 g
Błonnik: 9,7 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,15 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Torebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
Kruche biszkopty bezglutenowe i bez dodatku cukrów. Produkt może zawierać: mleko, soję, ...
Ciastka zbożowe z musli wzbogacone w wapń, magnez i żelazo. Może zawierać jaja i ...
Firma Ania specjalizuje się w produkcji ciasteczek oraz różnego rodzaju wypieku. Wypiekane z ...
Frupp day kostka jagodowo - aroniowa to pyszna przekąska w wygodnej formie, odpowiednia dla ...
Nadziewane ziołowe cukierki z melisą i witaminą C.
Syrop glukozowy, ...
Kruche małe biszkopty. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy, ...
Fruit Fluk o smaku jabłka i maliny to długi zakręcony sznurek naładowany owocami, który ...
Ciasteczka owsiane z jagodami goji