Baton Liofilizowany Wiśniowy Bezglutenowy 10 g - Celiko (Frupp)

Indeks: 5900038003071

4,00 zł
Brutto

FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji – techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Baton j

Ilość

Niektóre nasze produkty są dostępne wyłącznie z dostawą DeliGro. Wprowadź swój kod pocztowy, aby sprawdzić dostępność produktów z dostawą dla Twojej lokalizacji.

Sprawdź dostępność produktu w dostawie, dla Twojego kodu pocztowego

SKŁADNIKI
wiśnia (31 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1408 kJ/335 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 29 g
Białko: 2,2 g
Sól: 0,03 g

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

UWAGA
Produkt z owoców może zawierać minimalne ilości pestek

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Tagi

Celiko
5900038003071

Dane produktu

EAN13
5900038003071
Waga/objętość
0,02 kg

16 innych produktów w tej samej kategorii: