

Indeks: 5908268480242
(110,00 zł kg)
Polecana do: mięs, leczo, pikantnych gulaszów, bigosu, sosów pieczeniowych, frytek oraz do spaghetti i pizzy a także do pomidorów i ogórków, twarogu, jajek w majonezie i tostów. Porada: Czubryca czerwona zaostrzy smak każdej potrawy. Czerwona czubryca, nazywana również czubricą, to niezwykle
Polecana do: mięs, leczo, pikantnych gulaszów, bigosu, sosów pieczeniowych, frytek oraz do spaghetti i pizzy a także do pomidorów i ogórków, twarogu, jajek w majonezie i tostów. Porada: Czubryca czerwona zaostrzy smak każdej potrawy. Czerwona czubryca, nazywana również czubricą, to niezwykle aromatyczna przyprawa, która doskonale wzbogaca smak różnorodnych potraw. Jej głównym składnikiem jest cząber górski, który szczególnie pasuje do ciężkostrawnych dań mięsnych. W przyprawie znajdziemy również czosnek, paprykę słodką, cebulę, pieprz, szczyptę chili oraz sól morską. Cząber jest powszechnie uprawiany w bułgarskich gospodarstwach, a tamtejsza kuchnia słynie z tego, że jest niezwykle różnorodna i pełna wyjątkowych smaków. Opiera się na świeżych składnikach, tradycyjnych recepturach i wieloletniej historii kulinarnej. To kuchnia pełna kontrastów, obfitująca w świeże warzywa i jogurty, ale także bogata w aromatyczne dania rozgrzewające. Czerwona czubryca idealnie wpasowuje się w tę mieszankę stylów - doskonale harmonizuje z treściwymi i ciężkostrawnymi potrawami, jednocześnie ułatwiając ich trawienie. Idealna do mięs i dań rozgrzewających Przyprawa czubryca czerwona wyostrzy smak wielu potraw - znakomicie komponuje się z leczem, bigosem i pikantnymi gulaszami, ale na tym nie koniec. Śmiało można eksperymentować w kuchni, dodając czubrycę czerwoną do potraw typowo włoskich, takich jak pizza czy spaghetti. Ponadto jest znakomitym dodatkiem do sosów pieczeniowych, jajek w majonezie, tostów, twarogu oraz warzyw, takich jak pomidory i ogórki.
Cząber górski, czosnek, pieprz, chili, papryka słodka, cebula, sól morska.
Polecana do: mięs, leczo, pikantnych gulaszów, bigosu, sosów pieczeniowych, frytek oraz do spaghetti i pizzy a także do pomidorów i ogórków, twarogu, jajek w majonezie i tostów. Porada: Czubryca czerwona zaostrzy smak każdej potrawy. Czerwona czubryca, nazywana również czubricą, to niezwykle
Imbir kandyzowany, marki BioLife, może być stosowany jako składnik dań kuchni orientalnej, ...
Czosnek kolorowy sprawia, że potrawy stają się delikatniejsze i jeszcze bardziej ...
Autentyczny śródziemnomorski smak. Wyborne zioła, w tym oregano, tymianek i rozmaryn, nadają ...
Przyprawa do sosy tzatziki bez dodatku glutaminianu monosodowego. Może zawierać gorczycę, ...
Przyprawa do steka z rozmarynem i chili bez dodatku glutaminianu monosodowego. Może zawierać ...
Kostki bulionowe warzywne z wysoką jakością składników i doskonałym ...
Zamiast żelatyny użyj agartyny — w 100% roślinnej alternatywy. Jest produkowana z alg, ma ...
Polecana do: szaszłyków, klopsów, falafel, kibbi, kebabu, kotlecików mielonych, gulaszów i ...
Przyprawa GRILL Karkówka to mieszanka jest niezwykle aromatyczna, gruboziarnista oraz daje ...
Kostki rosołowe z kury z pietruszką i lubczykiem z wysoką jakością składników i doskonałym ...
Polecana do: ugotowanych ziemniaków po odcedzeniu wody a do pieczonych podczas ich ...
GRILL Pikantny w skład której wchodzą między innymi: pieprz czarny, rozmaryn oraz zmieszane w ...
Polecana do: dań chińskich.
Czosnek granulowany, pomidory suszone, ...
Przyprawa do żurku i barszczu białego bez dodatku glutaminianu monosodowego. Może zawierać ...