

Indeks: 5901752703711
(42,00 zł kg)
Istnieje ponad tysiąc odmian mango, ale to odmiana Alphonso, rosnąca w Indiach jest jedną z najsmaczniejszych i najbardziej poszukiwanych odmian na świecie, i to właśnie ją wykorzystujemy do przygotowania naszej pulpy mango z Quality Food. Pulpa z mango to pełnowartościowy miąższ, czyli doskonale
Istnieje ponad tysiąc odmian mango, ale to odmiana Alphonso, rosnąca w Indiach jest jedną z najsmaczniejszych i najbardziej poszukiwanych odmian na świecie, i to właśnie ją wykorzystujemy do przygotowania naszej pulpy mango z Quality Food. Pulpa z mango to pełnowartościowy miąższ, czyli doskonale zmiksowane całe owoce mango bez skórki i pestek. Z pomocą tego egzotycznego produktu przygotujesz przepyszne desery, egzotyczne napoje oraz wytrawne dania. Prawdziwy smak mango, bez dodatku cukru pochodzi z wyłącznie naturalnego składu – 99,9% pulpy mango oraz niewielka ilość kwasku cytrynowego. Mango to nie tylko doskonały smak, ale również zdrowa przekąska. Dzięki zawartości polifenoli, które mają silne działanie przeciwutleniające, pulpa z mango jest doskonałym produktem przeciwdziałającym rozwijaniu się chorób układu krwionośnego. Dodatkowo zawiera wiele witamin i minerałów, takich jak witamina C oraz wapń. Zastosowanie: Egzotyczne napoje, koktajle, smoothie oraz drinki np. Mango Lassi. Idealna do jogurtów, lodów i sorbetów. Wspaniale sprawdzi się w przygotowaniu kremów i słodkich wypieków. Doskonały dodatek do sosów, dań mięsnych oraz wegetariańskich.
Pulpa z mango 99,9%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 298 kJ / 70 kcal Tłuszcz 0 g KTN 0 g Węglowodany 16 g W tym cukry 14 g Białko 0,6 g Błonnik 0 g Sól 0,02 g
Istnieje ponad tysiąc odmian mango, ale to odmiana Alphonso, rosnąca w Indiach jest jedną z najsmaczniejszych i najbardziej poszukiwanych odmian na świecie, i to właśnie ją wykorzystujemy do przygotowania naszej pulpy mango z Quality Food. Pulpa z mango to pełnowartościowy miąższ, czyli doskonale
Konfitura ekstra o obniżonej zawartości cukrów, duże kawałki owoców i 100% polskich ...
Niezastąpiony dodatek do mięs czy serów. Pełna owoców oraz słodko – wytrawnego smaku. ...
Fasolka konserwowa zielona cięta.
Fasola szparagowa, woda, sól. ...
Pędy z bambusa to niepowtarzalny dodatek do dań kuchni chińskiej i nie tylko. Charakteryzują ...
Żelfix na bazie naturalnej pektyny owocowej. Możliwa obecność glutenu i mleka.
...Żółte curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą trawy cytrynowej. Żółty kolor ...
Przecier z ogórków kwaszonych. Może zawierać jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler i ...
Ich ogromne znaczenie dostrzeżono w kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej. Listki nori ...
Ogórki konserwowe z chili.
Ogórki (51%), woda, ocet spirytusowy, cukier, ...
Mleczko kokosowe o delikatnym kokosowym smaku to wręcz obowiązkowy element każdej kuchni. ...
Ocet jabłkowy BIO ekologiczny.
Ocet z jabłek ekologicznych ...
Dżem truskawkowy o obniżonej zawartości cukrów*. *Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukru niż ...
Kompot czereśniowy - produkt pasteryzowany.
Czereśnie (39%), woda, ...