

Sałatka patisona. Może zawierać seler.
Patisony (45,5%), woda, czerwona ...
Ogórki pikantne krojone.
Ogórki świeże, woda, cukier, ocet spirytusowy, ...
Mieszanka warzyw groszku zielonego z marchewką.
Marchew świeża 49%, ...
Bulgogi to średnio-pikantna, koreańska wołowina BBQ, którą od teraz w prosty sposób ...
Fasolka konserwowa zielona cięta.
Fasola szparagowa, woda, sól. ...
Żółte curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą trawy cytrynowej. Żółty kolor ...
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz ...
Fasolka konserwowa.
Fasolka, woda, sól.
Pomidory całe bez skórki.
Pomidory całe (60%), sok pomidorowy, sól, ...
Biała fasola w zalewie.
Woda, biała fasola (48%), cukier, sól, ocet ...
Mleczko kokosowe o delikatnym kokosowym smaku to wręcz obowiązkowy element każdej kuchni. ...
Massamam curry to doskonała kompozycja średnioostrych tajskich smaków. Idealna do ...
Buraczki domowe tarte o smaku łagodnym.
Buraki ćwikłowe, cukier, ocet ...
Sałatka z selera i ananasa w zalewie octowej.
Seler (38%), woda, ananas ...