

Indeks: 5900385009115
(28,79 zł litr)
Koncentrat pomidorowy źródło błonnika i potasu.
Przetarte pomidory (sporządzono z 560g pomidorów na 100g produktu).
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna: 399/94 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g / 0,
Koncentrat pomidorowy źródło błonnika i potasu.
Przetarte pomidory (sporządzono z 560g pomidorów na 100g produktu).
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna: 399/94 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g / 0,2g Węglowodany / W tym cukry: 15,1g / 14,5g Błonnik: 4,1g Białko: 4,7g Sól: 0,06g
Koncentrat pomidorowy źródło błonnika i potasu.
Przetarte pomidory (sporządzono z 560g pomidorów na 100g produktu).
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna: 399/94 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2g / 0,
Buraczki domowe tarte o smaku łagodnym.
Buraki ćwikłowe, cukier, ocet ...
Passata pomidorowa - przetarte pomidory.
Pomidory, sól.
Marchewka i groszek. Może zawierać siarczyny, mleko, seler, ...
Olej kokosowy jest obecnie jednym z najpopularniejszych z olejów. Jego rafinowana wersja ...
Młode pędy jadalnego bambusa stanowią szczególnie cenny dodatek do potraw kuchni azjatyckiej, ...
Sałatka litewska o smaku łagodnym.
Warzywa w zmiennych ...
Krem do smarowania z orzechami laskowymi.
Cukier, olej słonecznikowy (28 ...
Czerwona fasola z kukurydzą w sosie pomidorowym.
Woda, czerwona fasola ...
Marchew konserwowa - produkt sterylizowany.
Marchew kostka, woda, ...
Połówki brzoskwiń w syropie. Może zawierać fragmenty pestek.
Brzoskwinie ...
Owoce leśne w żelu.
Owoce leśne 60% (owoce leśne 32,5% (w tym jeżyny ...
Wiśnie w żelu.
Wiśnie drążone (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, ...
Sałatka szwedzka plastry.
Ogórki świeże, woda, cukier, ocet spirytusowy, ...
Obrane pomidory całe w soku pomidorowym.
Obrane pomidory całe (60%), sok ...
Mleczko kokosowe o delikatnym kokosowym smaku to wręcz obowiązkowy element każdej kuchni. ...
Buraki marynowane wiórki, zasmażane z cebulą.
Buraki ćwikłowe (64%), ...