

Skyr - wysokobiałkowy jogurt typu islandzkiego.
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 274/64 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g / 0g Węglowodany / W tym cukry: 4,1g / 4,1g Białko: 12g Sól: 0,1g
Jogurt naturalny bez laktozy z wysoką zawartością białka, bez mleka w proszku.
...Pyszny i zdrowy wariant deserowy.
Twaróg 40%, jogurt naturalny, wsad ...
Pyszny i zdrowy wariant deserowy.
Twaróg 45%, jogurt naturalny, cukier, ...
Kozi jogurt naturalny jest produktem przeznaczonym do bezpośredniego spożycia kierowanym do ...
Pyszny i zdrowy wariant deserowy.
Twaróg 45%, jogurt naturalny, cukier, ...