- Obecnie brak na stanie


Indeks: 5902036002667
(78,40 zł litr)
Syrop wyprodukowany z wyciągu z kłącza imbiru.
Cukier, wyciąg z kłącza imbiru (48%), sok z cytryny (2%).
Wartość odżywcza w 100ml produktu: Wartość energetyczna: 1161/274 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g / 0g Węglowodany
Syrop wyprodukowany z wyciągu z kłącza imbiru.
Cukier, wyciąg z kłącza imbiru (48%), sok z cytryny (2%).
Wartość odżywcza w 100ml produktu: Wartość energetyczna: 1161/274 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g / 0g Węglowodany / W tym cukry: 68g / 68g Białko: 0g Sól: 0g
Syrop wyprodukowany z wyciągu z kłącza imbiru.
Cukier, wyciąg z kłącza imbiru (48%), sok z cytryny (2%).
Wartość odżywcza w 100ml produktu: Wartość energetyczna: 1161/274 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g / 0g Węglowodany
Pasteryzowany syrop na bazie soków NFC (nie z koncentratu) z owoców pigwowca ...
Zaprawa o smaku pomarańczowym. Zawiera cukier i substancje słodzące.. Zawiera źródło ...
Syrop z ekologicznych kwiatów czarnego bzu.
Ekstrakt z kwiatu bzu 60%, ...
Pasteryzowany syrop na bazie soków NFC (nie z koncentratu) z owoców czarnego bzu.
...Syrop barmański o smaku cytrynowo - ziołowym.
A-syrop ...
Suplement diety w postaci syropu o smaku dzikiej róży, pasteryzowany.
A - ...
Pasteryzowany syrop na bazie soków NFC (nie z koncentratu) z owoców róży i malin.
...Suplement diety w postaci syropu o smaku arbuza z miętą, pasteryzowany.
A ...
Syrop wyprodukowany z soku bezpośrednio wyciskanego z owoców.
Soki NFC ...
Syrop wytwarzany jest z soku NFC, wyciskanego bezpośrednio z kłącza imbiru.
...Syrop barmański o smaku grenadina.
A-syrop glukozowo-fruktozowy i/lub B- ...
Zaprawa o smaku żurawinowym. Zawiera cukier i substancje słodzące.. Zawiera źródło ...
Wyjątkowy aromat migdałów i słodko-gorzki smak, to kwintesencja syropu barmańskiego amaretto. ...
Syrop wytwarzany jest z soku wyciskanego bezpośrednio z owoców dzikiej róży i malin.
...Suplement diety w syropie o smaku wiśniowym z dodatkiem witamin: C, B6 i B12.
...