

Spaghetti po bolońsku, po 12 miesiącu SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Odpowiednią ilość produktu przełożyć do miseczki plastikową łyżeczką. Podgrzać w ,,kąpieli wodnej", delikatnie wymieszać. Sprawdzić temperaturę produktu. Przestrzegać instrukcji właściwego przygotowania. Przed otwarciem przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w zamkniętym słoiczku w lodówce, nie dłużej niż 48 godzin. NIE UŻYWAĆ, JEŚLI MOŻNA WCISNĄĆ WIECZKO.
Sok pomidorowy 32%, warzywa 24,5% (marchewka 13%, groszek 8%, cebula), gotowany makaron 16% (mąka z pszenicy durum, białko jaja w proszku), woda użyta do przygotowania, mięso wołowe 9%, skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, oregano, czarny pieprz.
Wartość energetyczna: 339/81 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4g/0,1g Węglowodany / W tym cukry: 10g/1,8g Błonnik: 1,5g Białko: 3,7g Sól: 0,03g Kwas a-linolenowy: 0,11g
Mus wieloowocowo - marchwiowy z dodatkiem witaminy C i cynku. Przecierowy, pasteryzowany. Bez ...
OWOLOVO Mus owocowy, bez dodatku cukru.
Przecier z jabłek 83%, przecier z ...
Sok wieloowocowo - warzywny częściowo z zagęszczonych soków i zagęszczonego przecieru z ...
Mus owocowy: jabłko, banan + truskawka 100 % owoców z dodatkiem witaminy C. Przecierowy. ...
Mus owocowy: jabłko, banan 100 % owoców. Przecierowy. Pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. ...
Mus owocowo - marchwiowy jabłko, banan, marchew, malina. Bogaty w błonnik i bez dodatku ...