- Nowy


W kuchni najczęściej stosowana jest pektyna w proszku. W przemyśle spożywczym pektyny dodaje się ją do wyrobu galaretek, naturalnych dżemów oraz konfitur, ponieważ posiada właściwości żelujące i zagęszczające. Pektyna przyspiesza gęstnienie przetworów, a także jest świetnym sposobem na zmniejszenie zawartości cukru w domowych dżemach i konfiturach! Korzystając z pektyny, możesz przygotować zdrowsze wersje ulubionych przetworów.
pektyna amidowana, sacharoza
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1167kJ / 281 kcal
Tłuszcz <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
Węglowodany 42,1 g
w tym cukry 29,4 g
Białko 1,3 g
Popiół 1,68 g
Wilgotność 1,3 g
Cukier wanilinowy z naturalnym ekstraktem wanili. Możliwa obecność glutenu i mleka.
...Migdały to wyśmienita przekąska i wspaniały dodatek do wielu potraw.
Aromat śmietankowy aromatyzuje około 2kg ciasta.
Olej roślinny rzepakowy, ...
Cukier korzenny, bezglutenowy Celiko idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast, ...
Pyszna i delikatna śmietana. Może zawierać soję.
Cukier, syrop ...
Kajmak o smaku waniliowym gotowa masa, idealny do naleśników, gofrów, wafli, doskonały do mas ...
Żelatyna-fix deserowa do serników, deserów i mas na zimno. Możliwa obecność glutenu i ...
Zakwas chlebowy żytni z naturalnymi składnikami. Możliwość obezności mleka.
...Sos o smaku toffi idealny do deserów, bez konserwantów i barwników.
31% ...
Bita śmietanka w sprayu to słodki dodatek do ciast, lodów, finezyjnych kaw oraz innych ...
Migdały słupki to wyśmienita przekąska i wspaniały dodatek do wielu potraw.
...Proszek do pieczenia idealny do wypieków. Możliwa obecność mleka.
Cukeir z wanilią z dodatkiem wanili bourbon z Madagaskaru. Możliwa obecność glutenu i ...