- Nowy


Babeczki jagodzianki mieszanka do domowego wypieku babeczek
Ciasto: mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól.
Nadzienie: cukier, skrobia modyfikowana, 10,8% jagody liofilizowane, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (antocyjany), aromat, cynamon.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1496 kJ / 358 kcal; Tłuszcz 19 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2g; Węglowodany 41g, w tym cukry 21g; Białko 5,2 g; Sól 0,75 g.
Ciasto karmelowe.
Ciasto: cukier, mąka pszenna tortowa, skrobia ...
Krem karpatka oryginalna w proszku, 100 % naturalne składniki, bez barwników. Może zawierać ...
Krem do tortów o smaku truskawkowym. Może zawierać gluten (pszenica), jaja.
...Babka o smaku cytrynowym bez barwników, bez oleju palmowego i bez syropu glukozowego. Może ...
Ciasto czekoladowe bez barwników, bez oleju palmowego i bez syropu glukozowego. ...
Śnieżka kremowa błyskawiczna do przyrządzania na wodzie. Może zawierać gluten oraz jaja.
...Babeczki czekoladowo-waniliowe bez barwników, bez oleju palmowego i bez syropu glukozowego. ...
Krem do tortów o smaku waniliowym. Może zawierać gluten, jaja.
Preparat ...
Brownie mocno czekoladowe z belgijską czekoldą. Może zawierać jaja, mleko, orzechy, orzeszki ...
Kopiec kreta oryginalny w proszku z czekoladą.
Cukier, mąka pszenna, 14% ...
Mix w proszku do ubijania śmietanki. Może zawierać gluten ze zbóż, mleko, jaja, soję.
...Mieszanka w proszku do przyrządzenia Pancakes, smak waniliowy. Możliwa obecność ...