

Babka Piaskowa Bezglutenowa
Masa jajowa pasteryzowana, skrobia (kukurydziana, ziemniaczana), olej roślinny (rzepakowy), cukier, mąka (ryżowa, kukurydziana), syrop ryżowy, błonnik bambusowy, aromat, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancje spulchniające: węglany sody, difosforany; substancja zagęszczająca: guma gumar; naturalny olejek pomarańczowy. Może zawierać: seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki, orzechy arachidowe i inne orzechy. Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1844/442(kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25g / 2,8g Węglowodany / W tym cukry: 48g /19g Błonnik: 2,4g Białko: 4,3g Sól: 0,46g
Cukier korzenny, bezglutenowy Celiko idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast, ...