

Otręby pszenne prażone wysokobłonnikowe. 42% naturalnego błonnika. Zalać 3-4 łyżki stołowe otręby wrzątkiem mleka lub wody i po 3 minutach spożywać je z owocami, jogurtem, miodem itp. Świetny dodatek do wypieku domowego chleba.
Otręby pszenne prażone.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna: 1154/278 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1g / 0,9g Węglowodany / W tym cukry: 20g / 1,6g Błonnik: 42g Białko: 17g Sól: <0,01g
Musli z jagodami goji tworzą pełnowartościowy posiłek, bogaty w błonnik pokarmowy i ...
Musli orzechowe tworzą pełnowartościowy posiłek, bogaty w błonnik pokarmowy i mikroelementy. ...
Musli żurawinowe tworzą pełnowartościowy posiłek, bogaty w błonnik pokarmowy i mikroelementy. ...
Doskonały dodatek do produktów mlecznych, napojów roślinnych i deserów. ...
Otręby pszenne doskonałe jako dodatek do jogurtów, mleka lub przetworów mlecznych tworzą ...
Płatki zbożowe z suszonymi owocami. Może zawierać mleko, orzeszki arachidowe i orzechy.
...Otręby dawniej traktowane były jako odpad w procesie przemiału zbóż, jednak dziś są bardzo ...
Orkisz preparowany to idealna przekąska do bezpośredniego spożycia, jako dodatek do musli, ...
Płatki zbożowe z rodzynkami i migdałami. Może zawierać soję, mleko, orzeszki arachidowe oraz ...
Musli Crunchy to doskonała przekąska podczas aktywnego dnia pracy i nauki. Wystarczy dodać do ...