- Nowy


Kaszka bezmleczna manna po 4 miesiącu. Bez dodatku cukru.
Przygotuj 200 ml mleka odpowiedniego do wieku dziecka zgodnie z przepisem na opakowaniu i ostudź do temperatury ok 40 stopni Celsjusza. Wsyp powoli 20 g kaszki (5 łyżeczek). Mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji. Odczekaj chwile aż kaszka zgęstnieje. Sprawdź temperaturę posiłku, gotową kaszkę podaj dziecku lub pozwól spróbować samodzielnego jedzenia łyżeczką .
kasza manna (z pszenicy)99,9%, tiamina. Może zawierać gorczycę.
Wartość energetyczna: 1623/383 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5/0,24g Węglowodany / W tym cukry: 77g/2,2g Błonnik: 4,9g Białko: 13g Sól: 0,01g Tiamina: 0,84mg Sód: 2,2mg
Kaszka kukurydziana. Może zawierać gluten.
Kaszka kukurydziana ...
Słodka chwila - kaszka manna z truskawkami. MINIONKI.
31% kasza manna z ...
Owies jest zbożem pełnowartościowym. Uzyskuje się z niego mąkę, kaszę i płatki owsiane. A ...
Słodka chwila - kaszka manna z malinami. MINIONKI.
30% kasza manna z ...