

Indeks: 8001250120052
Włoski makaron najwyższej jakości, produkowany z najwyższej jakości pszenicy durum, najbogatszej w proteiny, zawierającej najbogatszy gluten, tradycyjny proces suszenia makaronu w niskiej temperaturze pozwala zachować niezmienione wszystkie wartości odżywcze makaronu, nie powodując utraty podstaw
Włoski makaron najwyższej jakości, produkowany z najwyższej jakości pszenicy durum, najbogatszej w proteiny, zawierającej najbogatszy gluten, tradycyjny proces suszenia makaronu w niskiej temperaturze pozwala zachować niezmienione wszystkie wartości odżywcze makaronu, nie powodując utraty podstawowych aminokwasów takich jak np. lizyna, dzięki czemu białko jest lepiej przyswajalne przez organizm. Wszystkie formy makaronu sa otrzymywane przy użyciu foremek z brązu, które zwiększają zdolność wchłaniania sosu (charakterystyczna chropowatość na powierzchni).
Mąka z pszenicy durum, woda.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1490/351 kcal Tłuszcz: 1,5g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g Węglowodany: 69g W tym cukry: 3,4g Błonnik: 2,9g Białko: 14g Sól: 0g
Włoski makaron najwyższej jakości, produkowany z najwyższej jakości pszenicy durum, najbogatszej w proteiny, zawierającej najbogatszy gluten, tradycyjny proces suszenia makaronu w niskiej temperaturze pozwala zachować niezmienione wszystkie wartości odżywcze makaronu, nie powodując utraty podstaw
Lubisz makaron ryżowy? Czas na 5mm! Makaron z ryżu to nie tylko cienkie nitki. Wypróbuj ...
Makaron sprężynki sposób na mac & cheese. Produkt może zawierać jaja i soję.
...Makaron gniazda nitki. Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa ...
Makaron łazanki. Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa ...
Makaron jajeczny tradycyjnie wałkowany.
Mąka pszenna, jaja płynne 9%, ...
Rurki skośne to z włoskiego penne rigate, czyli pióra. Ich nazwa sięga czasów, gdy do pisania ...
Makaron muszelki. Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa ...
Nitka świetnie sprawdzi się, jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju zupy. Będzie wówczas pełniła ...
Klasyczny pszenny japoński makaron, wszechobecny w kuchni japońskiej w jej tradycyjnym oraz ...