

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy* 85%, płatki róży* 15% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Cukier różany jest przysmakiem sezonowym, który warto mieć w domu. Świetnie nadaje się do deserów i wypieków. Ma też wspaniały zapach.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1615 kJ / 280 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 95 g
w tym cukry: 95 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych
Cukier żelujący 1:1 prosty sposób na konfitury.
Cukier, regulator ...
Skórka z cytryny to dodatek do słodkich przysmaków cieszący się na świecie dużym i zasłużonym ...
Cukier wanilinowy z naturalnym ekstraktem wanili. Możliwa obecność glutenu i mleka.
...Cukier puder.
Cukier puder.
Wartość ...
Mieszanka żelująca w proszku. Może zawierać jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i ...
Fruktoza to naturalny środek słodzący, zwany cukrem owocowym. Występuje w owocach i miodzie, ...
Cukier korzenny, bezglutenowy Celiko idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast, ...
Cukier Wanilinowy. Może zawierać gluten, jaja, mleko i produkty pochodne.
Cukeir z wanilią z dodatkiem wanili bourbon z Madagaskaru. Możliwa obecność glutenu i ...
Cukier wanilinowy idealny do słodkich deserów. Może zawierać gluten.
Cukier z wanilią do ciast i deserów Prymat jest ciekawym dodatkiem do słodkich potraw kuchni ...
Doskonale nadaje się do konfitur z bardzo słodkich owoców, również mrożonych.
...Cukier puder idealnie sypki.
Cukier puder.